Hirdetés

Gears of War 3 - jótékonyságból ölethetjük meg Carmine-t

|

Az Epic és a Microsoft úgy döntött, a játékosok kezébe adja Clayton Carmine sorsát, s ezúttal nem csak egy egyszerű szavazásról van szó.

Hirdetés

A játékosok úgy tehetik le voksaikat, ha a július 29-étől az Avatar Marketplace-en megvásárolható két új póló egyikét beszerzik.

Az egyik pólón a "Save Carmine" felirat olvasható, a másikon a "Carmine Must Die". Míg előbbi vásárlása esetén arra szavazunk, hogy inkább nem küldenénk testvérei, Anthony és Ben után Claytont, addig az utóbbit akkor vegyük meg, ha őt is a túlvilágon szeretnénk látni. Egyébként aki kilátogat az idei Comic-Con-ra, 20 dollárért limitált kiadású, valódi példányokat vehet az említett pólókból. Az akcióból befolyt teljes összeg a Child's Play alapítvány számlájára megy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)