Hirdetés

Így játszhatsz PC-n a Gears of War 3-mal és a Gears of War: Judgmenttel

|

Sem a Gears of War 3-hoz, sem a Judgmenthez nem lehetett eddig szerencséjük a PC-s játékosoknak, de egy kis trükközéssel már bárki kipróbálhatja őket.

Hirdetés

A Gears of War mindig is előkelő helyet foglalt el az akciójátékok ligájában, de az elsőt leszámítva a sorozat korábbi részeivel idáig csak az Xbox tulajok tudtak játszani. A franchise legutóbbi felvonásai már PC-re is megjelentek, akik viszont Marcus Fenix és csapatának köztes, valamint Damon Baird és Augustus Cole előzményként is felfogható kalandjaira kíváncsiak, azok kénytelenek trükközéshez folyamodni. A Xenia Xbox 360 emulátornak hála már azok is tolhatják a széria harmadik részét és a Gears of War: Judgmentet, akik nem rendelkeznek a Microsoft-féle konzollal. 

Hirdetés

Ma jelent meg a Gears: Tactics, mely a korábbi részekkel ellentétben PC-n debütált először, de azoknak is van remény, akik a korábbi epizódokra kíváncsiak. Ehhez nincs másra szükség, mint a Xenia Canary emulátorra, mely a Xenia egy feljavított változata. Andrew Russel a YouTube-on mutatja be, hogy hogyan működik a két fent említett cím az emulátor segítségével.

Mivel hivatalosan egyik játék sem jelent meg PC-re, így nem készült egér-billentyűzet kiosztás, szóval aki bele akarja vetni magát valamelyik kalandba, annak szüksége lesz egy Xbox 360 kontrollerrel. Az emulátorban 30 FPS-sel fut mindkét cím, és ez nem feloldató, de mivel a Xenia Canaryt folyamatosan fejlesztik, így nem kizárt, hogy érkezik majd egy patch mely a másodpercenkénti 60 képkockás képfrissítést is lehetővé teszi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)