Hirdetés

Gears of War 3 - Két év múlva felakaszthatjuk a fára

|

Az Electronic Gaming Monthly állítása szerint 2010 karácsonyakor köreinkben köszönthetjük a Gears harmadik részét.

Hirdetés

Az amerikai illetőségű Electronic Gaming Monthly (EGM) legfrissebb számából sokak legnagyobb meglepetésére kiszáradt Gears of War 3 hírmorzsák gurguláztak elő, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. A Microsoft megerősítette, hogy exkluzív megjelenésük átlépte a hatalmas várakozással övezett hárommilliós határt, ezzel megdöntötte kisöccse korábban felállított rekordját. Sikeressége megkérdőjelezhetetlen, következő epizódja pedig elkerülhetetlen, illetve kevés olyan rajongóval találkozni, aki erről másképpen vélekedne. Az EGM által lehozott információk szerint a Gears következő részére valamivel több, mint két évet szükséges várnunk, értesüléseik szerint az Epic Games már megkezdte a harmadik epizód fejlesztéseit és alkotásuk valamikor 2010 karácsonyán kerülhet forgalomba. Cikkükben említetést tesznek ötjátékos befogadására képes kooperációs módról (feltehetőleg kampány módban), valamint egy fejlesztés alatt álló multiplatform horror alkotásról. Egyben biztosak lehetünk, az Epic munkatársai nem pihennek jövőre sem, elvégre valahogyan meg kell szabadulniuk keresetüktől...

gears2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)