Hirdetés

Gears of War 3 - Mi lesz veled emberiség?

|

Egy orosz újságnak hála immár többet tudunk arról mi vár rán a Gears of War 3 során.

Hirdetés

Nem kispályáznak az Epicnél az már biztos. Amennyiben hihetünk az oroszoknak, a Gears of War 3 minden téren felülmúlhatja elődeit. Nézzük sorban mi is az ami változik.

A Gears of War 3 másfél évvel a Gears of War 2 után játszódik. Az emberek akik túlélték Jacinto pusztulását szétszéledtek, és törzsi körülmények között tengődnek, harcolva a hasonlóan szétesett Locust bandák ellen. Raven Nest lesz az új humán bázis, ami egy mesterséges sziget a tenger közepén, és utazgatni is lehet vele. A COG vezér Prescott eltűnik egy időre, de hamarosan felbukkan újra, sőt kiderül az is, hogy Fenix apja is életben van. Cole, és Baird saját sztoriszálat kap majd a harmadik részben. Anya leveszi a fülhallgatót, páncélba bújik, puskát ragad, és Fenixxel együtt harcol a dögök ellen. Úgy tűnik a főellenség Lambent lesz, nem a Locust, de ez még alakulhat. Az új fegyverek közül említésre méltó a gránátvető, ami igencsak hiányzott eddig. A Gears of War 3 könnyebb lesz, mint elődei, mivel a statisztikák szerint a játékosok 60 százaléka nem fejezte be az előző részeket. Végül az már biztos, hogy a Gears of War 3 lezárja Marcus Fenix történetét, de a sorozat folyatódik, kikacsintásokkal - Baird, és Cole például full főszereplő lehet - és előzményekkel. A megjelenés ugye 2011 április 8 itt Európában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)