Hirdetés

Gears of War 3 nyilvános béták az Xbox Liveon - hamarosan

|

Áprilistól kezdve több lehetősége is lesz az Xbox tulajoknak kipróbálni a Gears of War 3-at - sőt, még öcsiket is kapnak érte.

Hirdetés

Világszerte játékosok milliói várják, hogy 2011 szeptember 20-tól ismét csatlakozhassanak a Gears of War sorozatban megismert legendás “Delta Squad” csapathoz.

A csak az Xbox LIVE-on elérhető, hamarosan induló nyilvános bétával kapcsolatos részleteket szeretnénk megosztani az alábbiakban:

“Bulletstorm preview”: Április 18-24. Ebben az időszakban kizárólag a  “Bulletstorm: Epic Edition” vásárlói számára lesz hozzáférhető a béta, amelyben bemutatkozik az új Team Deathmatch játékmód négy helyszínen: Thrashball, Checkout, Trenches és Old Town.

“Gears of War 3” Béta: Április 25. – Május 15. A béta két újabb kompetitív játékmóddal (Capture the Leader és King of the Hill) egészül ki. A bétában részt vehet mindenki aki az 576 KByte üzleteiben vásárol 2100 Pontos Microsoft Pont kártyát. A speciális ajánlat a mai naptól érvényes és a béta utolsó napjáig, azaz május 15-ig tart.

Kizárólag a béta résztvevőinek lehetőségük lesz összegyűjteni többféle különleges ajándékot is:

Beta Tester Medal: a medált mindenki megkaphatja aki végigjátszik egy meccset  bétában. A “béta tesztelő” cím a későbbiekban mind a játékos profiljában, mind a játék multiplayer lobbijában is látható lesz.

Thrashball Cole:  A bétában lejátszott 50 meccs után elérhető karakterváltozat. Ha sikerült megnyitni és újabb 10 meccset lejátszol vele, akkor ez a karakter a játék végleges változatának többjátékos módjában is használható lesz.

Gold-Plated Retro Lancer: ha végigjátszol 90 meccset a bétában tiéd lehet az aranyozott, retro fegyver! Ha megszerezted a fegyvert és sikerült vele elpusztítani 100 ellenfelet, akkor megtarthatod a játék végleges változatának többjátékos módjában is!

Flaming Hammerburst: ha szeretnéd ezt a speciális fegyvert nincs más dolgod, mint lejátszani egy meccset április 24-én vasárnap!

Flaming Lancer: játssz egy meccset az április 25-vel kezdődő héten, hogy megtapasztalhasd ennek a speciális fegyvernek a pusztító erejét!

Flaming Sawed-Off Shotgun: játssz egy meccset a május 2-val kezdődő héten ha szereted a különleges shotgunokat!

Flaming Gnasher Shotgun: játssz egy meccset a május 9-vel kezdődő héten, hogy elmondhasd magadról, hogy az összes fegyvert kipróbáltad!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)