Hirdetés

Gears of War 3 PC-n?

|

Kétségtelenül 2011 egyik húzócíme lesz Xbox 360-on a Gears of War 3.

Hirdetés

A hivatalos bejelentések szerint egyelőre csak és kizárólag Xbox 360-on várható a játék, amelynek jelenleg zajlik a bétája.

Azonban rengeteg PC-s van, akik igencsak várják, hátha megesik az EPIC, vagy a Microsoft szíve és elkészítik a Gears of War 3-at PC-re is, az első részt meg bírták csinálni, a harmadikat mért is ne bírnák?

Néhány napja érdekes spekuláció indult el az internetes pletykafolyosókon. Kezdődött az egész az EPIC-es Cliffy B nyilatkozatával, amelyben azt mondta. "meglátjátok, a PC-s gaming előre fog törni az elkövetkező években".

Folytatódott olyan elemzésekkel, hogy az Unreal Engine 3 alá írt játék konvertálása nem lenne kimondottan bonyolult dolog, lévén az Unreal Engine 3 PC-n is létezik.

Majd az egészre az tette fel a koronát, hogy kiderült: az EPIC igen elégedett a Bulletstorm eredményeivel, amely mindhárom platformra (PC, PS3, Xbox 360) kijött, így szeretné a Gears of War 3-at PC-re is elkészíteni: elvileg az is Microsoft által dominált piac, mint az Xbox 360.

Csak annyit tudok erre még mondani: szurkoljunk, hogy igaz legyen a pletyka és a Microsoft/EPIC a PC-sek javára döntsön

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)