Hirdetés

Gears of War 4 - DLC-vel ünnepelhetjük a széria 10. évfordulóját

|

Alig pár napja jelent meg a Gears of War 4 legutóbbi letölthető tartalma, a Run the Jewels Air Drop, máris itt a következő: az új csomag a franchise kerek születésnapját ünnepli.

Hirdetés

A Gears of War már tizedik éve a Microsoft egyik legfőbb zászlóshajója, amelynek negyedik része immáron Xbox One mellett Windows 10-re is elérhető. Gears of War 4 tesztünkből kiderül, hogy miért vagyunk annyira oda ezért az epizódért, valamint a két napja megjelent bővítményről, a Run the Jewels Air Dropról is mindent megtudhattok a linken keresztül. 

November 7-én a széria kereken tíz éves lesz, ezt pedig a The Coalition azzal teszi emlékezetessé, hogy frissíti a Gears of War 4-et egy új DLC-vel, a 10th Anniversary Gear Packkel, amelyben Gary Carmine-t megkapjuk a multiplayerbe néhány speciális évfordulós fegyver, egy ünnepi és egy Gary Carmine embléma, valamint öt, a Gears játékokon alapuló bounty kíséretében. Azonban nem egyszerre. 

A Gears of War 4 - 10th Anniversary Gear Pack november 7-én jelenik meg, de valódi pénzzel nem juthatnak hozzá a játékosok, csakis játékbeli valutáért szerezhető meg. Minden csomag 200 kreditet kóstál, amik véletlenszerűen tartalmaznak egy 10 Years of Gears tárgyat, egy emblémát vagy bounty-t, illetve egy Gears kártyát. Ide kattintva elolvashatjátok a többi részletet is, ugyanis a frissítés számos más módosítást és bővítést is tartalmaz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)