Hirdetés

Gears of War 4 - nyúlfej és más izgalmas tartalmak jönnek áprilisban

|

A GoW4 multi őrültjei ebben a hónapban sem maradnak friss tartalmak nélkül. Már a hatalmas nyuszifejekért érdemes lesz harcba szállni.

Hirdetés

Továbbra is frissül a Gears of War 4, az áprilisi tartalmi csomagban lesznek új térképek, húsvéti extrák, balansz változtatások és még egy zsákra való apróság.

A húsvéti esemény keretében a játékba bekerül egy új mód, a Bunny Hunt, amiben minden karakter egy hatalmas nyuszi fejet kap a nyakára, és abban kell lövöldöznie. A móddal 5 különleges, húsvéti fegyverkinézet is feloldható.

Az esemény minden részletéről a Microsoft majd a későbbiekben tesz ki további infókat, egyelőre csak annyi biztos, hogy maga az ünnepély április 14-én kezdődik.

Új térképek tekintetében kettő is van, melyek ismerősek lehetnek a Gears of War 3 veteránjainak. A Slab és a Hotel kisebb átalakításokkal kerül majd be az új epizódba.

Új karakterek, új események, fegyver tuning átalakítások és rengeteg apróság érkezik majd a csomaggal, amikről mindent elolvashattok a játék hivatalos oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)