Hirdetés

Gears of War 4 - kis aranyos lett

|

A The Coalition leadta a játék befejezett PC-s és Xbox One verzióit is, már csak a terjesztésre várunk. Hamarosan újra együtt irthatjuk a sáskákat, aranylemezen a Gears of War 4.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy azért jött meg már tegnap az októberben érkező Gears of War 4 launch trailere, mert tegnap a srácok az aranylemezt is leadták. Hivatalosan is befejeződött a játék fejlesztése, és mind a PC-s, mind az Xbox One verzió aranylemezen pihen már.

A közösség most kicsit jobban ünnepel, mint általában egy Xbox One cím esetében, lévén ez a második olyan GoW játék, ami végre PC-re is megjelenik. A játék cross-platform többjátékos módot is támogat, ami főleg azért nagy szó, mert a Gears of War rendelkezik az egyik legaktívabb multis közösséggel a konzolos címek között. PC-n lesz osztott képernyős coop is.

A Gears of War 4 része a Microsoft Play Anywhere programjának, tehát elég megvenned digitálisan PC-re vagy Xboxra és ingyen letöltheted a másik verziót is. Alig várjuk, hogy kipróbálhassuk, reméljük nem fogunk csalódni.

A Gears of War 4 megjelenés 2016. október 11-én várható PC-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)