Hirdetés

Gears of War 4 - bocs, kellene még 11 GB szabad hely

|

Ha a Gears of War 4 dobozos verzióját választod, akkor úgy tervezd a napod, hogy egy 11GB-s csomagot is le kell majd töltened a start gomb lenyomása előtt.

Hirdetés

Aki digitálisan vásárolja meg a Gears of War 4-et, annak nincs több dolga annál, minthogy letöltse majd a játékot. A formátum miatt az első napi frissítés adatai már benne lesznek a csomagban, de aki dobozosan szerzi be a játékot, annak még le kell húznia majd 11GB-ot.

A Day One Patch méretéről a The Coalition feje értesített mindenkit Twitter oldalán keresztül.

Hogy miért nem lehetett azt a 11GB-ot rásuvasztani a lemezre alapból? A válasz ezúttal meglehetősen egyszerű: nem fért rá. Az alap Blu-Ray lemezek tárkapacitása maximum 50GB, ami azt jelenti, hogy a telepítőcsomag méretét úgy kell elrendezniük, hogy beleférjen ebbe a keretbe.

Aki digitálisan szerezte be a játékot, az már most letöltheti előre az Xbox One marketen keresztül. Ha így teszel, akkor ingyen megkapod Windows 10-re is a Play Anywhere programnak köszönhetően.

A Microsoft mindent megtett azért, hogy a digitális vásárlás sokkal csábítóbb opció legyen, de akárhogy is, a Gears of War 4 megjelenés október 11-én várható Xbox One-ra és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)