Hirdetés

Gears of War 4 - két új térkép és rengeteg más az új tartalmi csomagban

|

Nagy nap a mai a Gears of War 4 játékosainak, mert nemcsak új csatatereket, de egy halom új kártyát is kapnak.

Hirdetés

A Gears of War 4 ma kapja meg az egyik legnagyobb tartalmi csomagját megjelenése óta. Mind a PC-s, mind az Xbox One-os játékosok hamarosan nyomhatják az új térképeken és elkezdhetik összeszedni a 280 új kártyát.

A két új térkép a Blood Drive és a Clocktower. Az előbbi a Gears of War 2-ben bukkant fel először, de most átalakították, hogy az új epizódba is beleilleszkedjen. Hasonló a Clocktower esete is, ami az első Gears of Warban bukkant fel először.

Akik rendelkeznek szezonbérlettel, azok már ma nyomhatják mindkét helyszínen a Developer Playlist alatt, ami egyébként most dupla XP-vel és 20% extra kredittel jutalmazza a játékosokat. Január 17-től pedig bárki próbálgathatja majd az új pályákat.

A fejlesztők rádobnak még 280 új kártyát is játékosokra, melyek között van 13 új karakterlap. Ezek mellett bekerül 260 új fegyverkinézet 13 készletbe leosztva. Az összes új kártyát természetesen ki lehet bontani csomagokból de craftolással is elérhetőek.

A frissítés egyébként rengeteg apróságot is behoz, mint például új büntetésrendszert a meccsekből menekülő játékosoknak. A hivatalos leírás minden pontját itt böngészhetitek át.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)