Hirdetés

Gears of War 4 - nézz bele a kampányba

|

A Microsoft kiadott egy Gears of War 4 gameplay trailert, amiben a játék kampányának kaotikus világára vethetünk egy pillantást.

Hirdetés

A Gears of War 4 nagyot szólt az E3 2016-on, a hardveres bejelentések (Xbox One S, Project Scorpio) mellett az volt az egyik legnagyobb szenzáció, hogy az új epizód támogatni fogja a cross-buy funkciót, vagyis ha PC-re megvesszük, akkor Xbox One-ra is megkapjuk és fordítva. Azóta a vállalat már mutatott egy nagyobb részletet az új Gears of War kampányából a Comic-Con alkalmával, most pedig folytatja ezt a jó szokását. 

A Microsoft és a The Coalition (az amerikai IGN-en keresztül) bemutatott egy vadonatúj, nyolc perces gameplay videót a Gears of War 4 kampányából, amely 1080p-vel és 60 fps-sel fut. Ha a fenti képre kattintotok, láthatjátok a játék új ellenfeleit (DeeBee) és fegyvereit, valamint Marcus Fenix visszatérését, akinek csapatát megtámadják és egy kerten vágják keresztül magukat. A következő bemutató, amire várunk a Horde mode leleplezése, amire a szeptemberi PAX Westen számítunk (a gamescomon nem lesznek ott). 

A Gears of War 4 megjelenés október 11-én várható Windows 10-re és Xbox One-ra, és előbbi feltételezhetően jobb lesz utóbbinál. Nektek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)