Hirdetés

Gears of War 4 - ennél testreszabhatóbb játékot még nem láttunk

|

A karakterek kidolgozottságától az árnyékok részletességén át az átvezetők minőségéig mindent mi magunk állíthatunk be.

Hirdetés

A The Coalition néhány nappal ezelőtt hozta nyilvánosságra a Gears of War 4 gépigényét, és azt is elárulták, hogy a játékban gyakorlatilag mindent testre szabhatunk majd, amit csak szeretnénk.

A rengeteg gameplay videó után most végre a menüről is befutott egy rövidebb anyag, amiben a saját szemünkkel is megnézhetjük, mennyi mindent változtathatunk meg kedvünk szerint. Bár off-screen felvételről van szó, jól kivehetőek az egyes menüpontok. A natív felbontás mellett a felskálázott képkockaszámot is külön beállíthatjuk, és természetesen ott van minden ami kell, meg még egy kis extra. Lehet, hogy a srácok egy kicsit túltolták a dolgot, de akik szeretnek ezzel babrálni, azok biztosan örülni fognak, hogy ennyi lehetőségük van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)