Hirdetés

Gears of War 4 - halloween alkalmából tökös újdonságok érkeznek

|

Úgy tűnik, idén egyetlen valamirevaló videojáték sem engedheti meg magának, hogy elfeledkezzen halloween ünnepéről.

Hirdetés

A Gears of War 4 sem maradhat ki a mókából, a The Coalition játéka is egyedi, halloween-tematikájú újdonságokat kap a mai naptól kezdődően.

Október 27-től egészen november 1-ig tart majd a halloweeni event, mely során a dodgeball játékmód igazodik egy kicsit az ünnephez, a lasztit ugyanis egy tökre cserélik a fejlesztők. Az új módhoz külön playlist, tököt formáló fejfedők, valamin extra xp bónusz is dukál, valamint a respawn időt is egyetlen másodpercre csökkentették, továbbá az újjáéledés után járó védettség időtartamát is minimalizálták. 

Az event alatt halloween gear packekeket is vásárolhatunk, melyek garantáltan tartalmaznak majd egy Epic vagy Elite ritkaságú kártyalapot. 

Mindezek alapján a halloween alatt brutális mészárlásra számíthatunk a Gears of War 4-ben. Ti ki fogjátok próbálni az új töklasztis játékmódot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)