Hirdetés

Gears of War 4 - ilyen lesz az új hordamód

|

Az egész egyszerűen Horde 3.0-nak hívott, kooperatív játékmódot bemutató videóban nagy meglepetésre mészárlást láthatunk.

Hirdetés

Mindig is a Gears of War játékok egyik legjobb módja volt a Horde, amiben egyre nagyobb és agresszívabb hullámokban (összesen 50-ben, 10-enként egy boss fight jön) támadó ellenfeleket kellett visszavernünk. A mód természetesen visszatér a Gears of War 4-ben is, öten játszhatjuk, és sok más új funkciót is kap.

Bekerülnek a kasztok, így minden játékos eldöntheti, Soldier, Sniper, Scout, Heavy vagy Engineer szerepben szeretne-e hozzájárulni a csapat sikeréhez. Védelmi feladatot ellátó objektumokat, mint a tornyok vagy a barikádok, bárhova elhelyezhetünk a pályákon a Fabricator eszköz segítségével.

A Gears of War 4 október 11-én jön PC-re és Xbox One-ra. Kompetitív módokban nem játszhatnak egymással a két platform játékosai, de kooperatívan igen, úgyhogy hajrá, építsétek a csapatot addig is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)