Hirdetés

Gears of War 4 - kiderült, kik lesznek az új karakterek

|

Lehullott a lepel a Gears of War 4 új főhőseinek kilétéről. Az egyik korábbi karakter gyermeke is közöttük van.

Hirdetés

A Gears of War 4 három új játszható karakterét is bemutatja az alábbi videó, közülük az egyik édesapját pedig már nagyon jól ismerik a sorozat rajongói.

Még a Gears of War sorozat veteránjai is csak pislogtak, mikor meglátták a negyedik epizód első előzetesét, ahol új ellenfelek és teljesen új karakterek jelentek meg. A készítők eddig titokban tartották a főhősök kilétét, de most végre kiderült, hogy kik is ők valójában. A Gears of War 4 egészen pontosan 25 évvel a harmadik érsz után játszódik. A három új játszható karakter közül a legérdekesebb mindenképpen JD Fenix, aki a legendás harcos, Marcus Fenix fia. JD elszökött otthonából, hogy csatlakozhasson a hadsereghez, egy titkosított esemény miatt azonban végül dezertált a COG kötelékéből. A további részleteket természetesen majd csak a játékból ismerhetjük meg. JD Fenix karakterének a Spartacus tévésorozat sztárja, Liam McIntyre kölcsönzi a hangját. Társai nem mások lesznek, mint Kait Diaz (akinek Laura Bailey a szinkronhangja), valamint Delmont "Del" Walker, az ex-COG katona (aki Eugene Byrd hangján szólal meg). A fejlesztők elmondásuk alapján szeretnének visszatérni a sorozat sötét, horrorisztikus gyökereihez. Nézzétek meg ahogy ők és a szinkronszínészek mesélnek a játékról.

Ti örültök, hogy Marcus Fenix fia lesz az új főhős? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)