Hirdetés

Gears of War 4 - egy kis gameplay, egy kis kivégzés

|

Ennél rövidebb gameplay videót valószínűleg még sosem kaptunk. De legalább gyilkolnak benne.

Hirdetés

A Gears of War 4 legfrissebb gameplay trailere inkább csak amolyan teaser, legjobb indulattal is csak trailerke. A sorozat rajongói nagyon csalódottak voltak, hogy a tegnapi Gears of War 4 előzetes nem tartalmazott valódi játékmenetet, hát gondolták a fejlesztők, hogy ezzel majd kiengesztelik őket.

Nem tudom, hogy melyik rajongó fog 10 másodperc tömény játékmenet után nyugodtabban aludni, de legalább tudjuk, hogy brutálisan lehet majd kivégezni ellenfeleket. Aki attól félt, hogy Cait túl finom és nőies lesz ehhez az idegenektől hemzsegő vérben úszó világhoz az megnyugodhat. Lesz itt sáskairtás dögivel.

Ennél azért több anyagra lehet majd számítani, amint elindult a játék bétatesztje. Aki megvásárolta a Gears of War Ultimate Edition csomagját, az már április 18-án csatlakozhat a vérfürdőhöz.Ti ott lesztek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)