Hirdetés

Gears of War 4 - durva képsorok a launch trailerben

|

Három héttel a játék megjelenése előtt megjött a Gears of War 4 megjelenése alkalmából készült videó, benne rengeteg szörnnyel, drámai momentummal és egy kis motorozással.

Hirdetés

Ha csak azért fogják kinyírni Marcus Fenixet, hogy hangsúlyozzák, a Gears of War 4 már az új generációról szól, annak rendbontás lesz a vége.

A launch trailer azt sugallja, hogy Marcus nem éli meg a kalandok végét, de nyilván épp azért, hogy beszéljünk róla. Most egyszerre van életben és halott, mint Schrödinger macskája. A sorsa majd kiderül, miután október 11-én megjelenik a játék, addig viszont továbbra is izgalommal várjuk, hogyan birkózik meg az új ellenféllel JD Fenix, Del és Kait. A videó alatt egyébként a Metallica Nothing Else Matters című száma szól Lissie előadásában, ritka az ilyen jó választás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)