Hirdetés

Gears of War 4 - ma jön a launch trailer, addig egy kis ízelítő

|

Néhány óra múlva befut a Gears of War 4 megjelenési trailere, és bár még hetekre vagyunk a megjelenéstől, már rápörögtünk annyira, hogy a teaserre is ráharapjunk.

Hirdetés

Talán korai még kicsit a Gears of War 4 launch trailer de ettől függetlenül mi már várjuk az érkezését. A Microsoft a hivatalos Gears of War Twitter profilon értesítette a rajongókat az eseményről, és egy rövid, 22 másodpercest teasert is tűzött mellé.

Kait, az új karakter is felbukkan a rövid teaserben, ami egy meglehetősen brutális trailerről árulkodik. Vértől és drámától biztosan nem lesz mentes.

Ha minden jól megy, akkor a videó itthoni idő szerint nagyjából délután 3-kor fog felkerülni a Gears of War Xbox.com aloldalára.

A Gears of War 4 megjelenése 2016. október 11-én várható Xbox One-ra és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)