Hirdetés

Gears of War 4 - a multiplayerben meglesz a 60fps

|

A Gears of War 4 fejlesztéséért felelős The Coalition Studio feje, Rod Fergusson mesélt arról, hogy a játék milyen FPS-számot lesz majd képes tartani a kampány és milyet a multiplayer esetében.

Hirdetés

Mielőtt még az elmúlt napok során megismertük volna a Gears of War 4 új karaktereit, február végén a The Coalition Studio első számú embere, Rod Fergusson a játék teljesítményéről nyilatkozott, miszerint a Gears of War: Ultimate Edition megtanította nekik, hogy milyen többjátékos játékélményt alkotni 60 fps-sel, ezeket az értékes tapasztalatokat pedig a Gears of War 4 fejlesztésekor is felhasználják. 

Hogy ez mennyire igaz, azt a Game Informernek adott nyilatkozatában válaszolta meg Fergusson. Elárulta, hogy a játékosoknak nem kell aggódnia az Xbox One-verzió teljesítménye miatt: a Gears of War 4 kampánya stabil 1080p-t és 30 fps-t tud majd felmutatni, míg a multiplayer esetében már az utóbbi érték duplájáról, 60 fps-ről beszélhetünk magabiztosan.

További érdekesség még, hogy mikor rákérdeztek Fergussonnál a PC-s portra, a stúdió vezetője szimplán csak ennyit válaszolt: "lehetséges". A Microsoft heves Windows 10-felé nyitását elnézve nem lennénk meglepve, ha hamarosan a Gears of War 4 kapcsán is hivatalosan bejelentenék a PC-s változatot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)