Hirdetés

Gears of War 4 - többjátékos móka 1080p/60fps körítésben

|

A videóban 60 fps mellett, fullHD minőségben tekinthetjük meg az Impact nevet viselő pályát, amiben rövid bemutatót is kapunk a Gears of War 4 multiplayerből.

Hirdetés

A kampány után, most a Gears of War 4 multiplayerébe is betekintést nyerhetünk, amiben ismét a véré és akcióé a főszerep. A fenti képre kattintva indul a móka.

Gyönyörű látványt, heves akciót és brutális kivégzéseket láthatunk a videóban, továbbá először szemlélhetjük a DeeBees frakciót a multiplayerben. Emellett, a The Coalition ígéretének megfelelően, tovább javult a grafika a bétához képest.

A videóban az Impact című pályát láthatjuk, először egy multiplayer meccs keretein belül, majd magáról a pálya felépítéséről, játékmenetéről beszélnek az IGN.com emberei.

A Gears of War 4 megjelenés október 11-én várható Windows 10-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)