Hirdetés

Gears of War 4 - lesz mikrotranzakció, de senkinek nem kínál előnyt

|

A The Coalition elmondta, hogy ugyan lesznek vásárolható extrák a multiplayerben, tényleges előnyöket nem lehet majd pénzért kiváltani.

Hirdetés

Ahogy egyre több játék, úgy a Gears of War 4 is felkínálja majd a mikrotranzakciók lehetőségét. A játék fejlesztői tudják jól, hogy ez egy ingoványos talaj, és szeretnék is tisztázni, hogy itt nincs szó tényleges előnyökről.

A Gears of War 4-ben lehet majd kártyákat venni, melyek rengeteg apróságot nyújthatnak, mint például kozmetikai cuccokat, vagy extra képességeket a Horde módhoz.

A kártyák lehetnek különböző karakterek, akiket multiban csatába vihetünk, de lehetnek fegyverkinézetek, a felhasználónevünket kiemelő emblémák, bountik (ezek különleges kihívások melyek teljesítéséért XP és Credit jár), Horde felszerelések és képességek.

A kártyákat el lehet majd érni pusztán játékkal vagy vásárolhatunk csomagokat valódi pénzért. A lapokat a Hearthstone-ban látott megoldással bezúzhatjuk és újakat kraftolhatunk belőlük szükség esetén.

A Gears of War 4 október 11-én érkezik Xbox One-ra és Windows 10-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)