Hirdetés

Gears of War 4 - így fut majd a PC-s verzió

|

Egy 11 perces PC-s játékmenetet kaptunk, amiből kiderül, hogy mennyire is működik a billentyűzet/egér összeállítás a Gears of War világában.

Hirdetés

A Gears of War 4 is egyike lesz azoknak az Xbox One címeknek, amiket PC-n is játszhatunk majd a Play Anywhere programnak köszönhetően. A PC Gamer kiadott egy videót a PC-s verzió állapotáról, és eddig úgy tűnik, hogy a port tisztességes iparos munka lett.

A framerate nincs lezárva, így a gép képességeitől függ majd a felső határ, emellett magasabb minőségű textúrákat kapott, jobban kihasználja a többmagos processzorokat, és támogatja a v-syncet. Minden megvan, amit egy PC-s játékos csak akarhat.

A Gears of War 4 október 11-én érkezik Xbox One-ra és PC-re. A Gears of War első részének 2007-es megjelenése óta az lesz az első GoW játék, amit számítógépekre is megkapunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)