Hirdetés

Gears of War 4 - próbaverzió is jön a Rise of the Horde frissítéssel

|

A The Coalition a Gears of War 4 eddigi legnagyobb frissítését készül kiadni a napokban.

Hirdetés

Minden fronton bővül a Gears of War franchise. A filmváltozat például nemrég kapott forgatókönyvírót, de a Gears of War 4 sincs elhanyagolva, a The Coalition folyamatosan bővíti: áprilisban például összeeresztették a PC-s és Xbox One-os játékosokat. 

Hirdetés

Június 6-án mutatkozik be a negyedik rész következő frissítése, a Rise of the Horde, amely a fejlesztők ígérete szerint az eddigi legnagyobb lesz. Ahogy az update neve is mutatja, a Horda mód kap újdonságokat, mindenekelőtt két új térképet (az Avalanche-ot és a Rust Lungot a Gears of War 3-ból), 15 új képességet (3-at kasztonként), ráadásul már hatodik szintre fejleszthetjük őket. A bossok új lootot dobnak, húsz további achievementet vadászhatunk le és bekerül az eddigi két legkeményebb nehézségi mód, az Inconceivable és az Ironman is, amelyekhez képest az Insane gyerekjáték. 

A Rise of the Horde-ot még azok is kipróbálhatják, akiknek nincs meg az alapjáték, ugyanis június 9. és 15. között ingyenesen belekóstolhatnak Windows 10-en és Xbox One-on egyaránt. A próbaverzió a sztori első fejezetét, valamint a Horde és Versus módokat mutatja be, továbbá minden eredmény, amit elér benne a játékos megmarad. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)