Hirdetés

Gears of War 4 - megkezdődött a visszaszámlálás

|

Nagy meglepetésre készülnek a Gears of War fejlesztői, így már a béta kezdete előtt kapunk valamit a játékból.

Hirdetés

Ha ellátogattok a Gears of War hivatalos weboldalára, akkor elkezdhettek együtt számolni a többi rajongóval. Na jó, lehet, hogy most még kicsit korai lenne, a visszaszámláló ugyanis több mint három napot mutat.

Az időzítő alapján a nagy leleplezésre április 11-én 3 óra 10 perckor kerül majd sor, azt azonban egyelőre nem tudjuk, hogy mire készül a Microsoft. Ha valaki belenéz az oldal kódjába, az az alábbi képre és két rövid videóra bukkan majd.

A Gears of War 4 nyílt bétája április 25-én kezdődik, az előrendelők viszont már április 18-án belevethetik magukat a mókába. A megjelenés október 11-én esedékes.

Kíváncsian várjuk, milyen bejelentésre készülnek, jó eséllyel egy gameplay trailert kapunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)