Hirdetés

Gears of War 4 - 27 GB tárhelyet spórol meg az új frissítés

|

A Gears of War 4 PC-s változata továbbra is rengeteg helyet foglal el a merevlemezeden, de néhány kisebb játéknak elegendő gigabájtot szabadít fel a Rise of the Horde-dal együtt érkező frissítés.

Hirdetés

A Gears of War 4 megjelenése óta talán tegnap érkezett a legnagyobb frissítés, ami a Rise of the Horde nevet kapta. Ez rengeteg újdonságot hozott a névadó Horde módba, de új pályák, nehézségi szintek és achievementek is jöttek. Emellett a Coalition javított a PC-s verzió egyik technikai csúnyaságán is.

Eddig a rengeteg tömörítetlen fájl miatt a Gears of War 4 nagyjából 120 GB-nyi helyen terpeszkedett a játékosok merevlemezén, ami a frissítés telepítése után némileg javul majd. Más kérdés, hogy egy 29 GB-os patchet kell letöltenünk, hogy a játék 27-tel kevesebb gigabájtot foglaljon, 93 giga környékére csökkentve a hardverigényt. Összehasonlításként a megjelenésekor (azóta ez a szám is biztosan nőtt) Xbox One-on mindössze 54 gigabájt volt a Gears of War 4. Egyébként aki eddig nem próbálta volna a Coalition TPS-ét, de érdeklődik, június 9-e és 15-e között letölthet egy ingyenes próbaverziót, amiben a kampány első fejezete mellett a hordamóddal és az immár cross-platform PvP-módokkal korlátlanul játszhat.

Nektek szoktak problémát okozni az egyre több tárhelyet foglaló játékok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)