Hirdetés

Gears of War 4 - gyönyörű képeken mutatkozik be a kampány

|

Befutott pár kép a Gears of War 4 egyjátékos módjáról, a látvány pedig magáért beszél.

Hirdetés

A Gears of War 4 multiplayer játékmódjának bétájával mi is tettünk egy próbát, most pedig a játék kampányából érkezett pár nagyfelbontású kép, melyek láttán bizony akaratlanul is mosolyra húzódik az ember arca. A legújabb Gears kaland elképesztően szépnek ígérkezik!

A kampányban ugyebár a korábbi hős, Marcus Fenix fiának sorsát ismerhetjük meg, aki egy eddig tisztázatlan esemény következtében dezertált a COG egységektől. Azt még nem lehet tudni, hogy az alábbi képeken szereplő rondaságok pontosan milyen fajba tartoznak, de a jelek szerint őket kell majd Lancer végre kapnunk a sztori során. Nézzétek meg gyorsan a képeket, kattintás után megnőnek szép nagyra.

Ti várjátok már a Gears of War 4 megjelenését? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)