Hirdetés

Gears of War 4 - megérkezett az ingyenes próbaverzió

|

Mostantól bárki kipróbálhatja a The Coalition játékát, azonban van egy kis csavar a dologban.

Hirdetés

A stúdió és a Microsoft már korábban beharangozták, hogy hamarosan kapunk egy trial verziót az egyébként remekül sikerült Gears of War 4-ből, ígéretükhöz híven meg is jött a próbaverzió, de nem árt sietni a beszerzésével.

A most kiadott ingyenes trial változat akár egy demónak is megfelelne, ugyanis végigjátszhatjuk a játék első fejezetét, emellett pedig szabadon nyomhatjuk a Horde és Versus játékmódokat is, minderre 10 óra áll rendelkezésünkre. A demó csak június 15-ig elérhető, viszont aki addig megszerzi, az utána is bármikor belevághat a 10 órás trialba.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a dolog, akkor irány a Windows Store, ahol pár kattintás után már indulhat is a TPS móka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)