Hirdetés

Gears of War 4 - Cupido íjával lövöldözhetünk Valentin-napon

|

Most akció közben is megnézhetjük a Gears of War 4 Valentin-napi frissítésének legviccesebb részét.

Hirdetés

A napokban kiderült, hogy a Gears of War 4 nem veszi fél vállról a Valentin-napot, hanem kapásból két új multiplayer térképpel is megtoldja a játék repertoárját, viszont nem csak ennyi az egész, hiszen különféle jópofa tematikus elemek kerülnek még be az ünnep alkalmából.

Ezek közül a legjobb mindenképpen a február 20-ig elérhető Torque Bow Tag, ami az íjpuskát lecseréli egy nagyon aranyos rózsaszínű fegyverre, amivel kifejezhetjük a szeretetünket. A klasszikus mesékből (illetve talán a szerelem isteneként is) ismert Cupido íjjal szemben annyi a különbség, hogy ha ezzel lövünk meg valakit, az felrobban, de ezt leszámítva pontosan ugyanarról van szó.

Emellett a The Coalition egy Mystery Gear Pack kártyacsomagot is elérhetővé tesz, amiben korábbi eventek és csomagok kártyáit tartalmazhatja. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)