Hirdetés

Gears of War 4 - hamarosan PvP-ben is elindul a cross-play játék

|

Ezt követően sem minden játékmódban kerülnek majd össze a Gears of War 4 Xbox One-os és Windows 10-es játékosai, de az eddig teljesen külön futó Versus mód egy külön részében egymásnak ereszti a két tábort a Coalition.

Hirdetés

A 2007-es Shadowrun óta a konzol és PC közötti cross-platform multiplayer egyik központi kérdése lett az irányítási módok közötti különbség, főleg a különböző lövöldék esetében. A Gears of War 4 készítői kipróbálták, mi lenne, ha ennek ellenére egymásnak eresztik a két tábort és úgy tűnik, pozitív tapasztalatokkal távoztak.

Ugyanis nemrég bejelentették, hogy hamarosan a TPS Versus módjában is indítanak egy külön playlistet, ahol egymás ellen lövöldözhetnek a Windows 10-es és az Xbox One-os játékosok.

Eddig a Play Anyawhere funkciók csak a kampányban és a kooperatív Horde módban működtek és a Versus mód kompetitív részében a jövőben sem kerülnek aktiválásra. A casual módban viszont kifejezetten jó tapasztalatokat gyűjtöttek a fejlesztők a decemberi próbahétvége alatt.

A több mint 750 ezer meccsen látszott, hogy a nagyobb összesített játékosszám mindkét platformnak jót tett, ugyanis nem csak több meccs indult, hanem kevesebbszer is léptek ki a játékosok. Ráadásul a Winows 10-es és az Xboxos játékosok átlagos teljesítménye között sem volt a Coalition elmondása szerint nagy különbség, a számukban viszont annál inkább.

A Gears of War 4 cross-platform teszthétvégéje alatt mindössze 9 százalék játszott PC-ről, a legtöbben még mindig konzolról léptek be. Ezzel együtt a kísérlet elég jól sikerült ahhoz, hogy maradandó feature legyen a platformok közötti Versus mód.

Ti beszálltok majd a közös lövöldözésbe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)