Hirdetés

Gears of War 4 - a konzolosok a PC-sek ellen nyomulhatnak ezen a hétvégén

|

A The Coalition egy különleges esemény keretein belül összeereszti a két játékostábort. Komoly háború bontakozik ki most péntektől.

Hirdetés

A The Coalition bejelentette, hogy a Gears of War 4 Xbox One és PC kiadásainak játékosai péntektől kezdve egymás ellen játszhatnak majd Versus módban is. A cél, hogy a fejlesztők teszteljék a rendszert, és kiértékeljék a benne rejlő lehetőségeket.

Ennek az alkalomnak az a lényege, hogy a crossplayt teszteljék, és ha pozitív hatásai vannak, akkor a jövőben permanensen meg is tartsák azt.

Ettől függetlenül a The Coalition nem erőltet semmit: ha az adatok és a játékosok visszajelzései alapján a crossplay nem tesz hozzá semmit az élményhez, és inkább árt, mint használ, akkor csak egy hétvégi móka marad a dolog.

"Nagyon komolyan törődünk mindkét platform játékosaival és hallottuk a kéréseiteket. Az célja a hétvégének, hogy adatokat gyűjtsünk, és megnézzük, mit szól a közösség az egészhez."

A PC-s sniperek biztosan élvezni fogják a bulit. Szerintetek mennyire jó ötlet összeereszteni a konzolosokat a PC-sekkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)