Hirdetés

Gears of War 4 - bemutatkozott két újabb gépcsomag

|

A 2TB-os, piros konzol mellett két további színben és változatban lesz választható Gears of War 4-es Xbox One S.

Hirdetés

A fedezék alapú shooterek forradalmárának tartott Gears of War sorozat új része jó érv lehet, ha Xbox One S vásárlásán töritek a fejeteket. A Forza Horizon 3 mellett ez a Microsoft másik nagy húzócíme idén.

A kiadó már korábban bejelentette, hogy kiad egy egyedi festésű, 2 TB-os kapacitású Xbox One S konzolt, azonban most bemutatott még két, kicsit kevésbé különleges csomagot. Az egyikben a Gears of War 4 dobozos változata mellett egy 500 GB-os, kékesszürke színű gép kap helyet, ez viszont várhatóan csak az Egyesült Államokban kerül forgalomba. Ausztráliában a csomag ugyan kapható lesz, de a játék digitális formában jár hozzá. A sorozat korábbi részeit szintén ajándékba adják.

A másik csomag a világ minden pontjára, így Magyarországra is érkezik. Az 1TB-os, fehér géphez digitálisan jár a Gears of War 4, valamint az összes korábbi Gears of War játék, melyek a visszafelé kompatibilitásnak hála Xbox One-on is játszhatók. Várhatóan 116990 forintba fog kerülni, és a játék megjelenésének napjától, október 11-étől lesz megvásárolható.

Melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)