Hirdetés

Még a héten bejelenthetik a következő Gears of War játékot

|

Valami a Gears of War-hoz kapcsolódó bejelentés biztosan lesz, de a játék csak egy lehetőség.

Hirdetés

Másfél évvel ezelőtt jelent meg a Gears of War 4, ami egy kicsit felrázta a sorozatot, új karaktereket mutatott be, adott egy lökést az egésznek.

Hirdetés

Ugyan még tudunk várni egy kicsit a következő részre, ha idén jön, az sem lesz baj. A méltán elismert, a játékban is szereplő Ice-T twitteren harangozta be, hogy a héten lesz valamilyen exkluzív bejelentés a Gears kapcsán.

Persze könnyű lenne arra gondolni, hogy a Gears of War 5-öt leplezik le, viszont érdemes észben tartani, hogy júliusban jön az EsportsGears esemény, illetve készül egy Gears of War film is, amiről annyit tudni, hogy az Avatar írója, Shane Salerno formálgatja. Emellett közel az E3, illetve a Microsoft azzal párhuzamos, saját rendezvénye, valamint ha tényleg játékkal kapcsolatos a bejelentés, arról nem biztos, hogy Ice-T-nek kellene először szólnia. Meglátjuk, mi lesz ebből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)