Hirdetés

Gears of War Bemutató

|

Bad Sector ma olyan fél 12 körül lépett fel MSN-re, ugyanis hajnalig a Gears of Wart tolta az Xbox 360-ján. Kicsit álmos volt (nehezen kommunikáltunk vele…) de igazi kommandóshoz mérten összeszedte magát és megírta nektek az élményeit egy játékteszt formájában…

Hirdetés


Sera bolygóján járunk, amely valamikor még egy virágzó civilizáció volt, ahol a vidám városkákban kávéházakban ücsörögtek az emberek, virágzó parkokban sétálgattak kéz a kézben az ifjú párocskák ám ennek mindörökre vége. Nem tudta senki, hogy a város alatti csatornákban „locust” nevû borzalmas lények élnek, akik egyre csak ásnak, ásnak és ásnak, hogy aztán egy nap elõtörjenek… (Bad Sector)
Erre tessék »
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)