Hirdetés

Nem jön Xbox 360-ra az új Gears of War

|

Akármennyire is reménykedtek a Gears of War-rajongók, akik még nem váltottak konzolt, csak az Xbox One-ra fog megjelenni a Black Tusk-féle játék.

Hirdetés

Habár a korábbi Gears of War-játékokat a Master Chief Collectionhöz hasonlóan felújító csomagra nem is számíthatunk, a Black Tusk-féle újgenerációs Gears of War azért nagy valószínűleg ott lesz az E3-on. Az ottani bejelentést viszont nem fogja olyan lelkesen hallgatni az összes rajongó, aki eddig végigjátszotta Marcus Fenix és bajtársainak kalandjait.

Az a helyzet ugyanis, hogy Twitteren érdeklődtek a Black Tusk egyik munkatársánál, hogy érkezik-e az új Gears of War Xbox 360-ra, és a válasz bizony az volt, hogy csak Xbox One-ra érkezik majd a játék.

A kérdés azért jogos volt, hiszen az Xbox 360-on is rendkívül sikeres Forza Horizon második része még megjelent az előző generációs konzolra, viszont két évvel az Xbox One megjelenése után érthető, hogy már inkább hanyagolják a 360-as változat kiadását, aminél valószínűleg komoly kompromisszumokat kellene kötniük.

Mit gondoltok, jól döntött a Microsoft és a Black Tusk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)