Hirdetés

Gears of War előzménytrilógia készül?

|

A Painkiller fejlesztői ismertetnek meg bennünket a Locustok ellen vívott háború korai szakaszával.

Hirdetés

Meg nem erősített értesülésekre támaszkodva állítja az Official Xbox Magazine, hogy az Epic Games tulajdonában álló People Can Fly veszi át a következő néhány évre a Gears of War franchise-t egy előzménytrilógia erejéig.



Hogy lesz még Gears of War a jövőben, az nem kétséges, mint annak már az Epic Games is hangot adott. A Gears of War 3 csupán Marcus Fenix és a Delta Squad történetét zárta le a háborúval egyetemben. Új ellenségek és konfliktusok kiötlése helyett egyszerűbbnek tűnik a háború korai szakaszának bemutatása, amikor az emberiség úgy hitte, hogy technológiájára és haderejére támaszkodva győzhet a föld alól előtörő Locustokkal szemben, és még a legpesszimistábbak sem gondoltak arra, hogy felperzseljék saját otthonukat.



Ennek tükrében könnyen meglehet, hogy a decemberben várható egyjátékos RAAM's Shadow DLC-vel azt mérik fel, mennyire lenne fogékony a közönség az előzményekre. A kiegészítés ugyanis nem sokkal az inváziót megnyitó E-Day után játszódik, amiben egyrészt a Zeta Squad egy tagját irányítva vehetünk részt Ilima City civil lakosságának evakuálásában, másrészt pedig az első Gears of War főellensége, RAAM tábornok bőrébe bújva irányíthatjuk a hadműveleteket a másik oldalról.



Az OXM pletykáira egyébként érdemes odafigyelni, mert a sajtóból kevesen állnak olyan közel a Microsofthoz, mint ők. Éppen ezért tűnik érdekesnek a magazin szerkesztőségének véleménye, ami az általános felfogással szembe menve nem tartja valószínűnek, hogy a 2012-es E3-on bemutatnák az Xbox 360 utódját.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)