Hirdetés

Gears of War: Exile - Ő lenne a kinectes mellékszál?

|

Nagy a valószínűsége, hogy Gears of War: Exile címmel készül a sorozat új, Kinect-kompatibilis tagja.

Hirdetés

Nem zörög a haraszt, míg kútra jár a korsó és bele nem esik a maga ásta verembe, minek alján már ott tanyázik a sánta kutyánál is lassabb hazug ember. Nem, nem ment el az eszem, és igen, bevettem a gyógyszerem. Csupán arra szerettem volna finoman utalni, hogy annak, hogy egy pletykát hónapokon át életben tartanak, újabb és újabb híresztelésekkel, oka kell, hogy legyen.



A szóbeszéd tárgya ezúttal a Gears of War és a Kinect összefonódása, amiből egyre inkább úgy tűnik, hogy lesz is valami. Egyrészt az Epic Games a közelmúltban bejegyeztette a Gears of War: Exile címet, másrészt egy magát belsősként definiáló, anonim forrás szerint a Kinect-vezérléssel ellátott Gears of War projekt nem pletyka. Már létezik egy működő demóverzió is, ami a Gears of War 2 egyes elemeit és eseményeit használja fel.
Emberünk azt állítja továbbá, hogy a játék on rails shooter (lásd! Dead Space: Extraction). Idősebbek talán emlékeznek a játéktermekben töltött órákra a Time Crisis automaták előtt. No, valami hasonló lesz ez is.



Arról sem szabad megfeledkezni, hogy az Epic még a VGA alatt tervezett leleplezni egy úgy Gears of War játékot, ám végül az utolsó pillanatban törölték a programból. Fúj tehát a szél, zörög a haraszt, ahogy kell, mi pedig várjuk a hivatalos bejelentést, igaz, egyelőre fenntartásokkal.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)