Hirdetés

Gears of War FPS - akár meg is történhet

|

AZ EPIC filozófiája sokak számára szimpatikus lesz, ők ugyanis azt mondják: "soha ne mondd, hogy soha"

Hirdetés

A Gears of War sorozat egyik legfontosabb tulajdonsága nem más, mint a külső nézet. Bátran állíthatjuk, hogy ez a játék az egyik legjobb TPS franchise a piacon.

Rod Fergusson, az EPIC fő-producere ennek ellenére nem zárta, ki, hogy valaha legyen FPS a Gears of War sorozatban. 

"Hatalmas híve vagyok a 'soha ne mondd, hogy soha' mondásnak, hiszen minden azon múlik, a piac, a szakma merre halad és a rajongók mire vágynak. Nem mondjuk azt, hogy soha nem lesz Gears of War FPS, de nincs a prioritási listánk tetején sem. Folyamatosan vizsgáljuk, mit lenne értelme fejleszteni, és abba az irányba mozdulunk." 

Az igencsak nehéznek várható Gears of War: Judgmentről is elárult új részleteket. "A Gears játékunk erősen szkriptelt - rengeteg vágókép, átvezető, nagy sztorimesélő cucc az egész. A People Can Fly ehhez hozzátette saját Smart Spawn Systemjét a mesterséges intelligencia megáltoztatásával, amelytől az egész újrajátszhatósága erősen megnőtt."   

"Szóval igen, a People Can Fly kampánya teljesen másmilyen, de legbelül ez is Kilo Squad, Lancers és fedezékek keresése - ez is egy Gears játék"- nyilatkozta Rod Fergusson.

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)