Hirdetés

Gears of War: infók, patchek, hasznos linkek

|

Ezekben a történelmi pillanatokban, mikor a GameStar előfizetők épp megkapják minden idők legjobb teljes játékaival szerelt újságaikat, nem árt odafigyelni azok támogatására.

Hirdetés

Többen kértétek már, de nekünk is eszünkbe jutott, hogy a példa nélküli Gears of War és Unreal Tournament 3 teljes játékainkhoz egy helyen összegyűjtve a szükséges javításokat, modokat, teszteket, leírásokat és számos más hasznos dolgot, a lehető legtöbb támogatást biztosítsuk. Ennek a kérésnek teszünk most eleget.

Lássuk is, hogy a Gears of War ügyben melyek a legfontosabb tennivalók. A májusi GameStar mellé csomagolt Gears of War 2009. január 28 előtti release, tehát nála is jelentkezhet az a probléma, hogy az érvényességet ellenőrző tanúsítvány lejárta miatt nem fog indulni a játék. Az erre a problémára készült, kifejezetten Európa vadkeleti országainak szánt javítást (ahol a CD Projekt a forgalmazó) már tölthetitek is:

Gears of War Title Update 3 - CD Projekt


Sajnos a Gears of War esetében az időközben kiadott patch-ek csak a Windows Live-val lefedett nyugati országokban használatosak, így az a most szétosztott magyarított Gears of Warnál sajnos nem használhatóak. Továbbá ha online játékra fáj a fogunk, Games for Windows Live regisztráció során mindenképp külföldi lakhelyet kell megadni, különben nézhetünk a Napba. A hiteles adatok megadására használhatjátok a www.fakenamegenerator.com webhelyet valamint itt az sg.hu fórumán olvasható regisztrációs útmutató.

"A személyes adatok, amelyeket meg kell adnunk: Lakcím, e-mail cím, telefonszám, irányítószám.

Fontos: Mivel Magyarország jelenleg nem tartozik az Xbox Live által hivatalosan támogatott országok közé, ezért magyarországi címet nem tudunk megadni. A regisztráció sikerességéhez külföldi címet kell megadni, olyan ország-belit, amely támogatva van. A kiválasztott ország hivatalos nyelvén fognak megjelenni később az Xbox Live Piactéren lévő információk, ezért ezt is figyelembe kell venni. Ha angol nyelvet akarunk, akkor Angliát (United Kingdom) vagy Amerikát (United States) kell megadnunk országként. Fontos: A lakcím (város, utca, házszám) megadása tetszőleges, ezekben a mezőkben bármi állhat. A rendszer azonban leellenőrzi az irányítószám és a telefonszám hitelességét, ezért ebbe a két mezőbe az adott országhoz tartozó formátumú adatokat kell megadnunk (például Ausztriában négy számból áll az irányítószám, míg Angliában hét karakter, számok és betűk vegyesen). Az alábbi bekezdésben példát mutatok a jelenleg ajánlott angol telefonszámokra és irányítószámokra. Ezeket bárki használhatja, megadásuk nem illegális, és nem ütközik törvénybe.

Angliai adatok (ha az angol Piactér-régiót szeretnénk használni):
- Irányítószám (ZIP-Code): RG216YJ
- Telefonszám (Phone number): 0870-7502743 (a kötőjelet nem kell beírni)

Fontos: A választott országot, és ezzel együtt az Xbox Live Piactér nyelvét később már nem lehet megváltoztatni. Ha mindenképp ezt akarjuk, akkor elölről kell kezdeni a regisztráció folyamatát, és új profilt kell létrehozni."

Ezt a rövid iránymutatást tökéletesen kiegészíti Flatline barátunk Xbox Live regisztrációs oktatóvideója.

Az Xbox Live ne rémítsen meg senkit, mivel ez, a Games for Windows Live és a Windows Live is ugyan azzal a profilunkkal használható. MSN felhasználóknak ugye az utóbbi feltétel, azonban ha ez magyarországi címmel van bejegyezve, sajnos használhatatlan. Természetesen ha bármi kapcsán probléma merül fel a Gears of Wart illetően, akkor itt kommentben, vagy a játék fórumán kérdésben azonnal fel tudjátok tenni.

Nem hinném, hogy lenne ilyen köztetek, de akinek nem mond semmit a Gears of War név, a tudásbeli hiányosságát kiváló online Gears of War tesztünkből pótolhatja. Tudjuk milyen kellemetlen, ha valaki elakad egy játékban, ezért egy angol nyelvezetű végigjátszásban mindenki kibogarászhatja továbbjutásának mikéntjét.

Továbbá folyamatosan várjuk javaslatokat, hogy milyen pontokkal bővítsük Gears of War support oldalunkat (javítás, magyar nyelvű végigjátszás, hasznos linkek stb). Ha van ilyen, mint például amilyen a gearsofwar.blog.hu azt ne tartsd magadban. Még megárthat...

!Update:

A Games for Windows Live kliensről meg ne feledkezzünk!

!Update #2:

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy egyesek komoly problémákba ütköztek a játék telepítése és futtatása során. Mivel a hiba csakis az Ön készülékében lehet most ajánlink egy fórumot, ahol minden hibára kaphattok megoldást, mivel minden egyes kérdésre nem tudunk újra és újra válaszolni. Anonymus_X barátunk bölcs meglátását alapul véve minden problémával küszködÅ‘ bajtársnak ajánlanák a Gears of War hivatalos fórumának különféle bajokkal foglalkozó divízióját, ahol tizenhárom, általatok is megemlített problémára kaptok választ.

FONTOS! A játék minimum követelménye egy GeForce 6600-as videókártya, Radeon esetén pedig egy X700-as VGA. Ez azt jelenti, hogy aki nem rendelkezik Shader Model 3.0-át támogató grafikus kártyával, az nagy valószínűséggel képtelen lesz futtatni a játékot.

Gears of War rendszerkövetelmény:

OS: Windows Vista or Windows XP
Processor 2.4+ GHz Intel; 2.0+ Ghz AMD
RAM 1 GB
Hard Drive 12 GB free hard drive space
Video Card NVIDIA GeForce 6600+, ATI X700+

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)