Hirdetés

Gears of War: Judgment - Lost Relics DLC megjelenési dátum

|

A Gears of War: Judgment legújabb Lost Relics-nek keresztelt DLC-je a többjátékos módot kényezteti majd új tartalommal. És persze minket.

Hirdetés

A Gears of War: Judgment Lost Relics DLC-vel az Epic Games új színt visz az Xbox exkluzív lövölde többjátékos módjába.

A Lost Relics DLC négy új pályával kecsegteti a Gears of War: Judgment rajongókat, továbbá új pajzs és fegyver szkineket is tartalmaz majd a szeretetcsomag. A Lost City, a Ward, a Museum mind nagyon ígéretesen néznek ki, ráadásul egy visszatérő kedvenc is helyet kapott a Relics-ben, a Checkout. 

A pályák és a festések mellé az Epic Games még egy új játékmóddal is kiegészíti a Gears of War: Judgment multiplayerét. A Breakthrough egy asszimetrikus, küldetésközpontú játékmód, amiben az egyik csapat egy adott helyre viszi a zászlót, amit a másik csapatnak meg kell védenie. A dologban az az érdekes, hogy míg a védekező csapat kimeríthetetlen erőforrásokból táplálkozik, addig a támadóknak csak limitált számú élet áll rendelkezésükre, hogy véghezvigyék a "missönt" (de szép magyar szó). 

A Gears of War: Judgment DLC megjelenésének dátuma a VIP játékosoknak június 18., viszont a többi sima halandónak egészen a következő keddig, azaz június 25-ig várniuk kell. A kiegészítő árát még nem jelentették be.

Ha lemaradtál volna, itt vannak az új pályák. További információért érdemes ellátogatni a Gears of War hivatalos oldalára.

Vannak itt hatalmas GoW rajongók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)