Hirdetés

Gears of War: Judgment - A háború elkezdődött

|

Az Epic és a People Can Fly vadonatúj trailerrel készült a VGA díjkiosztó gálára.

Hirdetés

2013 márciusában érkezik a Gears of War: Judgment, amit kivételesen nem az Epic Games fejleszt, hanem néhány éve megvásárolt szatellitstúdiója, a Painkiller és a Bulletstorm című lövöldéket jegyző People Can Fly.



A játékból mutattak már egy keveset az E3-on, amikor még úgy cirka 35-40 fokkal volt melegebb, mint most, azóta viszont nem sokat hallottunk felőle. Persze túlzás lenne azt állítani, hogy teljes pályás letámadásba kezdett volna a játékot kiadó Microsoft marketinggépezete, de azért csak sikerült összehozni egy újabb Gears of War: Judgment trailert a VGA alkalmából.



A Gears of War: Judgment az eredeti Gears of War trilógia előzményének tekintendő, melynek történet 30 nappal a Locust horda felbukkanását követően veszi kezdetét. Hősei (Damon Baird, Augustus Cole, Sophia Hendrik és Garron Paduk) igyekeznek rámutatni a hadvezetés hibáira, amelynek meggyőződése, hogy ugyanaz a taktika vezet győzelemre, amit az Inga háborúkban is alkalmaztak. Csupán arról feledkeznek meg, hogy az ellenség ezúttal egy idegen faj. A Kilo osztag tetteivel azt kockáztatja, hogy haditörvényszék elé állíthatják, s akár ki is végezhetik őket árulásért.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)