Hirdetés

Gears of War: Judgment - ez kell a népnek

|

Nem vagyunk annyira meglepve, de az új Gears of War játék feltápászkodott az eladási toplista elejére, a Tomb Raider királysága véget ért.

Hirdetés

Aki olvasta a GSO-n a Gears of War: Judgment teszt sorait, az bizonyára emlékszik még Chava 85%-os értékelése mellett szavakra is: ebben a játékban bizony a szünet nélküli akció, a cimborák fejhallgatóból kiszűrődő kiáltásai, az örök darálás elkap, magával ránt.

Nincs is ezen mit csodálkozni, a briteket is elkapta a daráló, ezen a héten tehát sikerült letaszítani a Tomb Raidert a trónról. Az viszont már kevésbé megnyerő, hogy a The Walking Dead: Survival Instinct teszt ellenére az emberek veszik azt a borzalmat. Én aztán hiszek az ízlés szabadságában, de azért van az a pont, ahol már felszalad a szemöldök, feltör a sóhaj. Na mindegy is, íme a brit eladási toplista (közelebbi sajnos nincs, ebből lehet következtetni az eladásokra ugyebár):

1. Gears of War: Judgment
2. Tomb Raider
3. The Walking Dead: Survival Instinct
4. FIFA 13
5. Sniper: Ghost Warrior 2
6. God of War: Ascension
7. Monster Hunter 3 Ultimate
8. SimCity
9. Far Cry 3
10. Call of Duty: Black Ops 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)