Hirdetés

Gears of War: Judgment - magyar launch party

|

A Gears of War széria legújabb tagjának érezését egy hatalmas partival ünnepli a Microsoft, amelyen mi is ott leszünk.

Hirdetés

Mára a Gears of War az Xbox 360 konzol egyik legnagyobb húzócímévé vált, Marcus Fenix kalandjaival hatalmas rajongótábort szerzett a cím.

Az Xbox 360 hazai részlege elhatározta, hogy a magyar közönségnek is szervez  egy emlékezetes rendezvényt, hogy megünnepelje a Gears of War: Judgment megjelenését.

Ennek fényében Gears of War: Judgment launch party 2013. március 21-én, csütörtökön 17 órától az Akvárium Klub-ban (1051 Budapest, Erzsébet tér 14), ahol az ígéretek szerint az eddigi legnagyobb hazai játékpremier vár minket. A belépés mindenki számára ingyenes. Az este során kipróbálhatjátok a játékot, bulizhattok egy nagyot és természetesen további meglepetésekkel is készülnek. Koncert is lesz olyan fellépőkkel, mint a Mary Popkids, a Punnany Massif (DJ Act), az Irie Maffia (DJ Set) és Palotai.

A GameStar Team ott lesz, és ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)