Hirdetés

Gears of War: Judgment - pár nap múlva itt a Call to Arms DLC

|

A letölthető tartalomban három új pálya és egy játékmód fog helyet kapni.

Hirdetés

A játék hivatalosan március 22-én jelent meg Európában, de a GameStar Online-on pár nappal korábban már elolvashattátok Gears of War: Judgment tesztünket. Azóta érkezett egy kisebb, ingyenes letölthető tartalom, nemsokára pedig itt a legújabb. Ezért viszont már a zsebünkbe kell nyúlnunk.

Az új pályák olyan egzotikusnak nem, de érdekesnek mindenképp nevezhető helyszínekre kalauzolnak el minket, mint Halvo Bay vonatállomása, egy kórház, mely a támadások legelején elesett, illetve egy hatalmas temető.

Az új mód a "Master at Arms", azaz "Fegyverek Mestere" címet kapta, lényege 20 gyilkosság elkövetése, a csavar viszont az, hogy mindegyiket más-más fegyverrel kell kivitelezni. Ráadásul a kézi tusa és gránátos móka nem számít, úgyhogy lesz benne kihívás (hasonló a 007 Goldeneye Reloaded módjához). Ezen felül 10 új achievement, valamint páncél és fegyverszínezések is helyet kaptak a pakkban.

A Gears of War: Judgment - Call to Arms április 23-án válik elérhetővé Season Pass tulajdonosok számára, mindenki más április 30-án vetheti bele magát az új kihívásokba, 1000 Microsoft pontért cserébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)