Hirdetés

Gears of War kavargatás

|

Nemrég kikerültek olyan infók a világhálóra, hogy a legújabb NVIDIA béta driverek kódjában el volt rejtve a Gears of War (ez úton is köszönjük a sok levelet, amiben felhívtátok erre a figyelmünket :) cím, ám Mark Rein ma végre nyilatkozott az ügyben.

Hirdetés

Azt ugye mindannyian sejthettük, hogy a végleges Xbox 360 megjelenése elött csak PC-n voltak képesek fejleszteni a játékokat. Az első E3-as prezentáció is egy két NVIDIA kártyával szerelt monstrumon futott, így a fejlesztők a nagy barátság közepette adtak a videókártya gyártónak egy példányt a játékból, amivel segíthettek nekik a hibajavítások és a módosítások elvégzésében. Ezért került bele a kódba a Gears of War, nem pedig azért, mert hamarosan PC-re is érkezik. Persze a PC-s verziót senki sem cáfolta meg, így van még remény számunkra is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)