Hirdetés

Gears of War Kinect - jön a kamerás RTS?

|

Újra pletykálnak arról, hogy lesz Kinectre Gears of War stratégiai játék. Egyelőre nem túl szép.

Hirdetés

Emlékeztek még arra, hogy annak idején a Gears of War: Exile nevével dobálózott mindenki egy lehetséges Kinect játék kapcsán? Igen, bármilyen furcsán is hangzik, mindig próbálnak hardcore játékot készíteni Kinectes irányítással, mintha még mindig hihetnénk abban, hogy ilyet lehet. Most megint arról van szó, hogy felélesztik a már elhalt projektet, akár újgenerációs Xboxra is.

A Gears of War RTS egyébként tálcán kínálná magát, de a VGleaks.com értesülései szerint szinte biztos, hogy Kinect Only cím készül az Epic műhelyében, ahol a stratégiai játék irányítása kézmozdulatokkal (vagy akár ujjunkat elhúzva, ha már egy pontosabb kamera érkezik a következő generációs Xbox gépbe, és nem kell hatalmas gesztusokkal szétverni a szobát) lesz megoldva.

Egyelőre meglehetősen ronda a kiszivárogtatott képállomány, és a játékmenetről sem lehet tudni semmit. A Baird vezette egységet kell kézzel irányítgatni, akik túlélésre játszanak, amíg megérkezik az erősítés. Önmagában ez nem túl meggyőző, de majd elválik, hogy mi is lesz pontosan. Hivatalos állásfoglalás egyelőre nincs sem az Epic, sem a Microsoft részéről.

A Gears of War: Judgment viszont Kinect mentes maradt, ami, tekintve a hardcore játékokba implementált Kinect funkciókat, mindenképpen jó hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)