Hirdetés

Gears of War - A "legjátékabb jóság"

|

Míg mi, "szegény" PC mániákusok csak reménykedünk abban, hogy valamikor 2007-ben elkészül a Gears of War PC-re, addig az Xbox 360 platformon, úgy tűnik mindent visz!

Hirdetés

Érdekes statisztikai adat látott napvilágot a mai napon. A Halo 2, megjelenése óta a legtöbbet játszott akció alkotás volt az Xbox Live rendszeren keresztül. A mostani jelentésből kiderült, hogy ezt a szép teljesítményt először a Gears of Warnak sikerült legyőznie! Bizony, most épp ez a gyönyörű, Unreal Engine 3-as alkotás a "leg" - de mit is jelenthet ez hosszútávon? Nos, véleményem szerint erre a Microsoft is nagyon odafigyel, és van egy olyan érzésem, ha ezidáig nem kezdődött volna meg a Gears of War 2 fejlesztése, akkor most, hogy lenyomta a Halo 2-t, már írják is a komoly csekkett a folytatás elkezdéséhez...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)