Hirdetés

Gears of War: LEGO animáció - kötelező mindenkinek!

|

Úgy tűnik, hogy a játék minden téren múzsája a kiemelkedő produkcióknak.

Hirdetés

Tegnap megtekinthettétek, hogyan néz ki az ismert Gears of War logó, fából kifaragva, de mára sem maradunk érdekesség nélkül. A Kooberz Studios jóvoltából megtekinthetjük a Bricks of War című kisfilmet, melyben a LEGO Marcus őrült vehemenciával küldi pokolra a LEGO Locust-okat. Eközben felbukkannak az ismertebb fegyverek is, mint a legendás Chainsaw Lancer, Retro Lancer, és a Hammer of Dawn is.

A harc kegyetlen, de kedvenc LEGO alapú hőseink nem adják fel egy pillanatra sem, ahogyan a Gears of War-ban sem tették. Érdemes egyébiránt a Kooberz Studios többi alkotását is megtekinteni, ha van rá időtök. Főleg azt, ahogyan ELKÉSZÜLT AZ ALKOTÁS!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)