Hirdetés

Gears of War - Megérkezett a PC-s javítás

|

Az Epic Games illetékesei javították a Gears of War eredetiséget igazoló tanúsítvány miatt fellépő problémát.

Hirdetés

Január huszonnyolcadikán azon játékosok, akik a Gears of War személyi számítógépekre kiosztott verziójával rendelkeznek különös hibajelenséget tapasztaltak, mikor indulásra akartak bírni játékukat. Az említett dátum minden kópia „Modified executable code" üzenettel borzolta a felhasználók idegeit és töménytelen mennyiségű panaszkodó, szitkozódó levéllel az Epic Games hivatalos fórumait. A január 28-adikai dátummal érvényességét vesztő eredetiséget igazoló tanúsítvány okozta a problémát, melyet csak úgy lehetett megkerülni, ha visszaállítottuk rendszerünk dátumát a lejárat előtte. Miután a nyilvánosságra került a probléma az Epic munkatársai azonnal nekiláttak javításának, melynek eredménye a tegnapi napon megszületett. A http://gearsofwar.xbox.com/pc/qfe1.htm linken található az orvoslás, de dönthetünk automatikus letöltés mellett is.

gowpc.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)