Hirdetés

Gears of War - ha szeretnénk, Xbox One-ra is lesz

|

Lesz Gears of War Xbox One-ra. Persze csak akkor, ha ezt kérjük az Epic Games-től. Legalábbis a Microsoft szerint.

Hirdetés

Phil Spencer, a Microsoft alelnöke azt nyilatkozta, hogy ő is szeretné, ha elkészülne egy újabb Gears of War epizód, kizárólag a következő generációs platformjukra, de nem ők az illetékesek ebben az ügyben hanem az Epic Games. A felelősség áthárítása megvolt, most jöhetnek a részletek.

A franchise legutóbbi játéka a Gears of War: Judgment volt, ami idén márciusban látott napvilágot Xbox 360-ra, de öreg hiba lenne az Epic Games részéről, ha már nem láttak volna neki egy next-gen folytatásnak. Akárhogy is történt, Phil Spencer a Famitsu magazinnak elmondta, hogy bár régóta értékes partneri kapcsolatban állnak az Epic Games csapatával, arról jelenleg nem tud nyilatkozni, hogy készül-e egy Gears of War epizód az Xbox One platformra, ez ugyanis teljes mértékben a fejlesztőkön múlik. Aha.

Spencer még hozzátette, hogy ha szeretnénk a next-gen projekt megvalósítását, tudassuk az Epic Games-szel, hogy mi a vágyunk. Mivel az alelnök mondanivalója elég rejtélyesre sikeredett, valószínűleg már tud valamit, amit mi nem, csak nem hajlandó megosztani a nagyközönséggel. Szerintetek készül már az Epic műhelyében a következő, Xbox One exkluzív Gears of War?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)